POSICIONAMENT WEB


Vilafranca

Cercar empreses
Connexió gratuïta
E-mail gratuït
Postals virtuals
Plànol de la vila
Xat de Vilafranca
Jocs on-line
Fòrums de conversa
Agenda cultural
Farmàcies guàrdia
El temps
Programació TV
Telèfons d'interès
Botigues virtuals
Enllaços d'interès
Siaj.net
Què és Gestinet?
Servidors d'Internet
Registre dominis
Disseny web
Disseny web portals
Comerç electrònic
Alta buscadors

Disseny web registre domini hosting domini alta buscadores alta buscadors

 

Disseny web Gestinet - Solucions informàtiques i de comunicació, creadora i gestionadora del popular Portal Empresarial i d'Oci www.vilafranca.com posa a la disposició de totes aquelles empreses que ho destigin la possibilitat de promocionar-se i donar-se a conèixer mitjançant atractius banners publicitaris al Portal.

Aquest portal rep mensualment més de 16.000 visites reals principalment d'usuaris de la comarca del Penedès-Garraf, això fa que aquest web sigui d'interès especial per aquelles empreses que vulguin donar-se a conèixer dins les nostres terres.

El plà de publicitat dins el portal es la combinació de diversos banners, amb un màxim de 5, els quals van apareixent per ordre aleatori durant el temps contractat. Al finalitzar el plà la nostra empresa farà entrega d'un extracte on s'informarà del número de visualitzacions del banner, clics rebuts durant el període, etc.


Quadre d'estadístiques de visites reals al Portal www.vilafranca.com

Gestinet es reserva el dret de no incloure algunes empreses o webs dins el seu plà de publicitat al Portal per qualsevol causa que cregui convenient, com webs amb continguts inadeqüats, il·legals, per adults, etc.

Si desitja rebre més informació sobre el nostre plà de publicitat per al Portal www.vilafranca.com no dubti en posar-se en contacte amb nosaltres omplint el següent formulari i ens possarem en contacte amb vosté el més aviat possible.

Nom i cognoms:  

Telèfon:  

Empresa:  

Email:  

Desitjo més informació sobre:

   

 


Vilafranca